Bericht versturen
Thuis

Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Foshanovc is Sanitair Waren, Ltd een belangrijk bedrijf van de belangrijkste fabrikant en de exporteur voor beste badkamerstoiletten en countertop van de badkamersgootsteen in Guangdong, China. Wij zijn fabrikant en geweest om te verlenen de meest geschikte lange badkamerstoiletten en de beste dienst aan klanten meer dan 30 landen voor voorbij 15 jaar.
De Sanitaire Waren van OVC zijn onze firmanaam, betekent het de Aanbiedingswaarde en Dienst. En OVS is onze merknaam, betekent het Aanbiedingswaarde en Beroemdheid.
         China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
De belangrijke producten van de Sanitaire Waren van OVC zijn het toilet van de porseleinbadkamers, de gootstenen van de schipbadkamers, de gootsteen van de boerderijbadkamers, tapkranen, doucheruimten en badkamerstoebehoren, enz. Wij kunnen ODM met uw embleem en verpakking aanbieden. Wij kunnen ook OEM met uw ontwerp aanbieden. Ongeveer 45 dagen voor steekproef om te bevestigen en 45 dagen voor producten. Vooral, zijn de Sanitaire Waren van OVC top 10 van de grootste leveranciers van badkamerstoilet en dalen in Alibaba.Our de hoofdmarkten Noord-Amerika, Westelijk Europa, Noordelijk Europa en Australië zijn.

 

De Sanitaire Waren van OVC kunnen waarborgen de levertijd minder dan 35 dagen na storting is. Met zijn eigen pakhuis, niet alleen voor groothandel, maar ook OVC de Sanitaire Waren verstrekken pas optie voor gootsteen van de mengelingsmoq de moderne badkamers in één container aan. U wordt warm verwelkomd om ons verkoopteam te contacteren wanneer en om het even welk onderzoek of citaat binnen 12 uren zal worden geantwoord. Met zijn eigen QC systeem om het gehele proces van productie en levering te controleren, zijn wij zeer ernstig over productkwaliteit en aarzelen nooit om klantentevredenheid voortdurend te verbeteren.

De uitstekende kwaliteit, de concurrerende prijs, de beste dienst, en de klantentevredenheid zijn onze bedrijfsdoelstellingen. Dank voor het bekijken van onze website en kiest ons als uw eigen leverancier.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Foshanovc is Sanitair Waren, Ltd een belangrijk bedrijf van de belangrijkste fabrikant en de exporteur voor beste badkamerstoiletten en countertop van de badkamersgootsteen in Guangdong, China. Wij zijn fabrikant en geweest om te verlenen de meest geschikte lange badkamerstoiletten en de beste dienst aan klanten meer dan 30 landen voor voorbij 18 jaar.
De Sanitaire Waren van OVC zijn onze firmanaam, betekent het de Aanbiedingswaarde en Dienst. En OVC is onze merknaam, betekent het Aanbiedingswaarde en Beroemdheid.

De belangrijke producten van de Sanitaire Waren van OVC zijn het watercloset van de porseleinbadkamers, de gootstenen van de schipbadkamers, de gootsteen van de boerderijbadkamers, tapkranen, doucheruimten en badkamerstoebehoren, enz. Wij kunnen ODM met uw embleem en verpakking aanbieden. Wij kunnen ook OEM met uw ontwerp aanbieden. Ongeveer 45 dagen voor steekproef om te bevestigen en 45 dagen voor producten. Vooral, zijn de Sanitaire Waren van OVC top 10 van de grootste leveranciers van badkamerstoilet en dalen in Alibaba.Our de hoofdmarkten Noord-Amerika, Westelijk Europa, Noordelijk Europa en Australië zijn.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Ovs

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 10 million-30 million

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Certificaten China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Certificaten China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Certificaten China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Certificaten