Bericht versturen
Thuis

Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd certificaten
China Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van Foshanovs is sanitair waren, Ltd gespecialiseerd in de ceramische sanitaire de warenproducten van R&D en van de productie met inbegrip van kabinetsbassin, kunstbassin, en toilet. Onze fabriek gebruikt onze eigen brandklei aangezien grondstoffen met grote afgietselworkshop, wij meer dan 50000 PCs-bassins en 10000 PCs-toiletten kunnen veroorzaken elke maand.
  Wij duren altijd in het beheren van principe van „bestaan voort op kwaliteit wordt gebaseerd, streven naar ontwikkeling met krediet dat“. Ons bedrijf heeft Italiaanse geavanceerde productieuitrusting, automatische computergestuurde ovens en sommige materialen zoals Duitse glans geïntroduceerd. Onze die producten van speciale klei worden gemaakt, zijn virus-bestand, waterbesparing en milieu-beschermend en hebben uitstekende het spoelen functie. „People-oriented, houdt tempo met The Times“ is een andere van ons principe. Wij hopen dat wij met u kunnen samenwerken en een prospectieve toekomst samen tot stand brengen.

   

  Onze producten overeenkomstig de GB/T6952-1999-normen die met sanitaire waren betreffen. En ook, hebben wij ISO9001 verkregen: 2000, CUPC, Waterbetekenis, Ce, Watermerkcertificaten. De nationale commissie van bouw en techniek adviseert onze producten als nieuw technologie-product. Sommige van onze producten worden beschermd door het octrooi.
  Onze geschoolde arbeiders poetsen elk bassin en toilet op met de hand om het recht en vlak te houden, dan zullen zij één voor één helft-gebeëindigde producten controleren om geen gebrek te verzekeren. Wij gebruiken ingevoerde zelfreinigende glans aan nevel op de producten, kan het tot de oppervlakte van het product vlakke en vlotte, bestand vuil en bacteriën maken. Wij hebben moderne auto computergestuurde ovens om de producten over 1260℃ te branden, om waterabsorptie minder dan 0,5% te controleren, die de producten sterk en kan duurzaam maken.
  Onze QC vooruitgang van de controleproductie één voor één om kwaliteit te controleren, en wij hebben professioneel laboratorium om de producten te testen om aan de norm van Noord-Amerika en de norm van Europa te voldoen, zodat kunnen wij hoogte - kwaliteit aan onze klanten voor samenwerking tussen bedrijven op lange termijn aanbieden. Met 5000 vierkante meterspakhuis om voorraad te houden, kunnen wij containers in korte tijd leveren.

   

   

  Onze Hoofdfabriek

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Productproces

  1.Casting

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  2.Inspecting en het drogen

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  3.Glazing en het branden

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

  4.Checking en het testen

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 4

   

  5.Storing en Verpakking

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 5

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM DE DIENSTovs SANITAIRE WAREN--Toilet en Gootsteen

  Ovs is fabrikant van badkamersproducten, die OEM/ODM-de dienst van toilettenans gootstenen voor globale merken met hoge reputaties aanbieden meer dan 18 jaar, rijke ervaring in marktonderzoek productieervaring in beste toiletten is en de gootstenen zullen aan uw markt of meest projest behoeften voldoen.

   

   

  Hoe worden de beste TOILETTEN en de GOOTSTENEN gemaakt?

  1.Drawings, ideeën het aanbieden

  Als u uw beste toiletten en gootstenenontwerp naar ons verzendt, zullen wij u de beste prijs, met inbegrip van de vormprijs en de producteenheidsprijs citeren.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

  2. Het beste toilet en de gootstenen ontwerpen detailsbespreking en bevestiging

  Als er geen probleem voor de prijs is, dan zullen wij de details van het toiletontwerp bespreken. Wij zullen onze professionele adviezen aan uw toilet geven en zullen ontwerpen voor betere productie en ontwerpen, en anderen als de verschijning van toiletreeksen, toiletduiker, toiletvloed dalen, die een toilet, toiletdimensies, verpakking, etc… installeren.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

   

  3. De beste toilet en van de gootstenenvorm bouw

  Nadat u het detailontwerp van het beste toilet bevestigt en daalt, zullen wij de vormbouw schikken. Voor toilet is een tijd van de vormproductie ongeveer 40 dagen; voor gootsteen, is een tijd van de vormproductie ongeveer 30 dagen.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  4. Beste toilet en van de gootstenenproductie Proces

  De productietijd is tot de hoeveelheid.
  30 dagen voor 1*20FT container; 35days voor 1*40HQ-container.

  Gedetailleerd Productieproces

  De toiletkommen en de toilettanks worden gemaakt van een speciale klei genoemd glaschina. Glaschina is een mengeling van verscheidene soorten klei, genoemd pijpaarde en porseleinaarde, kiezelzuur, en een smeltende agent. De klei wordt verhard door eerst in lucht die, dan te drogen (gebakken) in brand worden gestoken in een zeer hete oven genoemd een oven. Gewoonlijk wordt een glanzende, waterdichte deklaag genoemd een glans toegepast slechts na een eerste vuren, en de klei wordt in brand gestoken een tweede keer. Glaschina is een uitzondering, in zoverre dat de klei en de glans kunnen samen worden in brand gestoken. Het gehele kleilichaam verglaast, of glazige draaien, zodat is het toilet eigenlijk waterdicht en stainproof door zijn volledige dikte.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 3

  De de toiletkom en tank worden gemaakt bij onze eigen fabriek. De toiletfabrikant ontvangt reusachtige hoeveelheden glaschina in een vloeibare vorm genoemd dunne moddermisstap. De arbeiders bij de toiletfabrikant verdunnen eerst de dunne moddermisstap aan een waterige consistentie. Dan, voeden zij het door de zeer fijne schermen om eender welke onzuiverheden uit te zeven. De gezuiverde misstap wordt opnieuw dik gemaakt, en in opslagtanks als voorbereiding op gebruik in het gieten gepompt.

   

  Daarna, wordt de misstap gedragen door slangen en pompen in de gietende winkel. De arbeiders vullen pleister van vormen met de misstap. De vormen zijn in de vorm van het gewenste stuk, maar zij over grotere 12%, zijn om voor inkrimping toe te staan. De arbeiders vullen volledig de vormen met de misstap, en laten het voor een ongeveer uur zitten. Dan, voeren de arbeiders om het even welke bovenmatige misstap af. Dit wordt voor later gebruik gerecycleerd. De klei zit in de vorm voor een andere weinig uren. Het pleister van absorbeert water van de klei, en de klei droogt aan het punt waar de vorm veilig kan worden verwijderd. Op dit punt, is het afgietsel semisolid, en groene bady genoemd. De arbeiders gebruiken handhulpmiddelen en sponsen om de randen van het afgietsel glad te maken en gaten voor afvoerkanalen en montage te maken.

   

  De groene lichaamsafgietsels worden verlaten om in openlucht gedurende meerdere dagen te drogen. Dan worden zij gezet in een droger 20 uren. De droger wordt geplaatst aan 200°F (93°C). Nadat de afgietsels uit de droger komen, hebben zij alles behalve ongeveer 0,5% van hun vochtigheid verloren. Op dit punt bespuiten de arbeiders de groene lichaamsafgietsels met glans. Nu, zijn de stukken klaar voor de oven.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 4

  De ovens bij een groot industrieel aardewerk zijn pakhuis-gerangschikte tunnels, en de stukkenbeweging door de oven op een vervoer riep een auto. Elke auto wordt geladen met een aantal toiletten en gootstenen, en dan beweegt het zich automatisch door de hete oven aan een zeer langzaam tempo. Omdat de snelle veranderingen in temperatuur de klei om zullen veroorzaken te barsten, bewegen de auto's ongehaast door gediplomeerde temperatuurstreken: de eerste streek is over 400°F (204°C), en het stijgt in het midden van de oven tot de graden meer dan van 2,336° F (1,280°C).

  Wanneer de toiletten en de gootstenen worden verwijderd uit de oven en volledig koelen, zijn zij klaar voor inspectie. Na inspectie, is het toilet spoelende mechanisme geïnstalleerd. De toiletzetel kan op dit ogenblik worden geïnstalleerd, of de delen kunnen afzonderlijk worden verkocht en door een loodgieterswerkverdeler worden geassembleerd.

   

  5. Inspectie

  Vóór verpakking, zal er een strikte inspectie in toiletvervaardiging zijn. Bovendien, welkom om onze fabriek voor productinspectie door zich te bezoeken, of u kunt de derde partij vragen om het te doen.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 5

  Zoals met om het even welk industrieel proces, worden de kwaliteitscontroles genomen op verscheidene punten in de productie van toiletten en gootstenen. De klei wordt gezeefd en gezuiverd alvorens het in de tanks van de fabriek wordt gepompt. De arbeiders die het hand beëindigen van de afgietsels doen controleren de stukken barsten of misvormingen. Na vuren, worden elke toilet en gootsteen individueel getest. De aselecte steekproefcontroles zijn geen goed genoeg maat van kwaliteit: elk stuk moet voor barsten worden geïnspecteerd. Er zijn verscheidene manieren om dit te doen. Één test moet een ebonietbal tegen het stuk stuiteren. Het zou een duidelijk, klok-als bellend geluid moeten uitzenden. Een gebarsten stuk zal een saai geluid verspreiden, die op een barst wijzen die niet visueel duidelijk zou kunnen geweest zijn.

   

   

  6. Verpakking & verzending

  Verpakking: U en kiest het ontwerp van toiletfabrikant of uw.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 6

  Verzending

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 7

   

   

  7. Gevallen

  Onze cliënten kunnen hun eigen embleem en informations op hun product drukken.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 8

 • R & D

  Productier&d Laboratorium

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Onze Certificaten

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd fabriek productielijn 1
   

   

   

Contactgegevens
Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Anna

Tel.: +86-13726326046

Fax: 86-757-82273156

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)